Roulette Tips, win vaker en meer!

Roulette tips om meer kans te maken op winst

  1. Zorg dat je inzetten een vast patroon volgen. Ga dus voor ‘even money bets’ (rood/zwart, even/oneven, 1-18/19-36) of zet in op een dozijn of een kolom.
  2. De ‘even money bets’ hebben het kleinste voordeel voor het huis. Als je in een casino speelt, dat gebruik maakt van de ‘En prison’ regel, dan is het voordeel voor het huis nog kleiner. Check alle roulette kansen.
  3. Zet alleen geld in op groepen getallen, waarbij het voordeel voor het huis het kleinst is. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar heel veel mensen komen toch in de verleiding om voor een hogere winst te gaan. Dat wil niet zeggen dat je nooit voor een risicovolle optie moet gaan (zoals een straat, een split of een straight-up). Maar zorg wel dat je altijd een afweging maakt tussen jouw keuze en een keuze met een lager huisvoordeel.
roulette tips
tips voor roulette spelen
  1. Als je een risicovolle inzet hebt gewonnen (zoals op 1 nummer, waarvoor je 35 keer je inzet krijgt), dan is het tijd om te stoppen.
  2. Het gemiddelde voordeel voor het huis is 5%. Maar voor jou kan dit slechts 1% zijn, als je de juiste keuzes maakt.
  3. Speel Europese roulette in plaats van Amerikaanse roulette. Bij de Europese variant is het huisvoordeel maar 2,6%. Frans roulette met de ‘En prison’ regel is nog beter.
  4. Verdeel je inzetten over de ‘even money bets’. Dit geeft het kleinste voordeel voor het huis (1,3%). Alleen bij ‘even money bets’ wordt de ‘En prison’ regel toegepast. Deze regel, verkleint, zoals gezegd, het huisvoordeel nog meer.
  5. Ga het liefst bij een Roulette website spelen, waar de ‘En prison’ of de ‘La Partage’ regel wordt toegepast. Dat verkleint het huisvoordeel tot 1,35%. ‘En prison’ werkt zo: als de nul valt, krijg je bij ‘even money bets’ de helft van je geld terug of wordt je inzet vastgehouden tot de volgende draai. Win je dan wel, dan krijg je je inzet in zijn geheel terug, maar zonder winst. ‘La Partage’, ook wel bekend als de ‘Surrender’ regel, lijkt op ‘En prison’. De speler krijgt in dit geval de helft van zijn inzet terug als de nul valt. Daardoor is het voordeel voor het huis nog maar 2,6%.
  6. Doe nooit een ‘5 number bet’. Bij de ’5 number bet’ is het huisvoordeel maar liefst 7,3%.
  7. Onthoud dat je het voordeel voor het huis weliswaar kunt verminderen, maar dat het blijft bestaan. Dus stop bij winst (maak een plan) en ga niet door terwijl je geen geld meer hebt.

Naast tips voor Roulette ook nog een leuk filmpje

Heel veel geluk met je winnende Roulette tips

Winnen met Roulette wil iedereen. Maar het is niet iedereen gegeven om zonder roulette tips ook te winnen. Keuzes maken over een strategie, een nummer (of een reeks nummers), rood of zwart er zijn een heleboel zaken waar je rekening mee moet houden met het spel. Lees onze bovenstaande tips voor een betere roulette spel nog eens rustig na en Bon chance, buena serte, buona fortuna, viel glück, boa sorte, good luck, veel geluk!